Ascendentul celor din Zodia Fecioarei

Semn feminine, mutabil, de pamant, patronat de Mercur. Culori:maro, bej. Parfum:lavanda, flori de camp. Piatra pretioasa: agata.

Fecioara cu ascendant in…
 
Berbec (19h10-20h15*)
Reuseste cu greu sa armonizeze nevoia de siguranta cu tendintele temerare. Adesea – framantari, scrupule, inhibitii. Gaseste echilibrul punandu-se in serviciul altora sau dedicandu-se unei cauze.

 

Taur (20h15-21h40*)
Simt practic si eficienta mare. Cauta stabilitate si securitate. Uluitoare putere de munca, interes maxim pentru bani si proprietati. Indestulare, uneori avere considerabila.

 

Gemeni(21h40-23h30*)
Adaptabilitate, indemanare, inteligenta remarcabila. Abundenta de idei care pot fi fructificate in zona studiilor si in cea a afacerilor. Risc de neliniste, instabilitate, sistem nervos fragil. Posibil, doua sau mai multe casatorii.

 

Rac (23h30-02h00*)
Fire sensibila, emotiva, tandra, plina de solicitudine si diplomatie. Adesea are vizibil talent artistic. Structura de baza este, insa, destul de bine ancorata in realitate si orientata catre acumulari materiale. Atasament fata de casa si familie.

 

Leu(02h00-04h35*)
Combinatie plina de resurse. Putere de expresie, de afirmare si de punere in valoare a aptitudinilor. Mandrie, vointa, pasiune. Reusita profesionala certa. Totusi, oscileaza intre tentatia gloriei si nevoia de liniste si intimitate.

 

Fecioara (04h35-07h15*)
Fire practica, bine organizata, logica, metodica si ingenioasa. Minte foarte buna, dexteritate de invidiat. Face din munca pivotul existentei. Mare usurinta in comunicare. Devotament, dedicare. Tendinte critice, maniace.

 

Balanta (07h15-09h50*)
Mult farmec, adesea frumusete. Inteligenta, amabilitate, sociabilitate. Amestec egal de ratiune si simtire. Inclinatii artistice, simt estetic. Cauta armonia, echilibrul, justetea. Viata de cuplu are mare influenta asupra vietii.

 

Scorpion (09h50-12h30*)
Greu de cunoscut ai de inteles. Are doua fatete contradictorii: una delicata, rationala, ordonata; cealalta este puternica, instinctiva, rascolitoare. Hiperluciditate, critica, perfectionism. Mai ambitios si mai abil decat pare. Angoasa.

 

Sagetator (12h30-14h50*)
Contrast intre rezerva Fecioarei si planurile de anvergura ale Sagetatorului. Foarte important este sa invete sa-si cunoasca raportul just dintre resurse si aspiratii. Altfel, se poate alege doar cu visuri marete neimplinite.

 

(14h50-16h45*)
Seriozitate, rigoare, exigenta, profesionalism. Aparenta modestie, care mascheaza multa ambitie Poate indeplini prin munca si perseverenta tot ce isi propune. Inclinatii filozofice, poate ascetice. Uneori inhibitii, pesimism.

 

(16h45-18h05*)
Inteligenta cu sclipiri de geniu: perspicacitate, inventivitate, subtilitate, originalitate. Devotament de natura sociala sau umanitara. Stangacie in relatiile afective. Posibile incercari ale sortii in tinerete, care grabesc maturizarea.

 

Pesti (18h05-19h10*)
Ratiune si emotie, realism si fantezie, limitare si evadare – amestec complex si derutant de contradictii. Compasiune, generozitate, devotament in ajutorarea fiintelor napastuite (oameni sau animale). Are certe inclinatii spirituale.

 

Nota: * Intervalul in care se afla ora de nastere. Daca esti nascuta intre 1933 si 1942 sau dupa 1979, scade o ora din ora de nastere, conform orarului de vara. Intervalele sunt orientative.

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Ascendentul zodiacal