Ascendentul celor din Pesti

Semn patronat de Jupiter si Neptun. Culori: violet, bleu-vert, sidefiu. Piatra pretioasa: acvamarin, coral. Parfum: ylang-ylang.

Pesti cu Ascendent in…
 
Berbec (07h30-08h35*)
Farmec, magnetism, pasiune, daruire. Idealuri generoase, de anvergura. Abordari sincere, directe. Alternanta siguranta/indoiala. Socializarea si viata de cuplu sunt importante.

 

Taur (09h25-10h35*)
Senzualitate, afectivitate, fizic atragator, sex-appeal. Stabilitate, simt practic, idei fecunde. Interes pentru bani si bunuri. Atasamente puternice. Uneori, tensiuni in cuplu, risc de despartire. Afectivitatea influenteaza deciziile

 

Gemeni(10h35-11h50*)
Inteligenta, curiozitate, mobilitate, intuitie. Adaptabilitate foarte mare, nevoie de schimbare, care poate degenera in capriciu ori instabilitate. O latura de scamator. A se cultiva perseverenta. Doua sau mai multe casatorii.

 

Rac (11h50-14h15*)
Sarm, delicatete. Romantism extrem. Imaginatie nelimitata, creativitate, simt artistic. Inspiratie, intuitie, perceptii subtile. Permeabilitate la mediu. Hipersensibilitate, emotivitate. Compasiune, devotament. Nevoie de siguranta.

 

Leu(14h15-16h50*)
Magnetism. Creativitate, simt artistic. Fascinat de imagine (fotografie, film etc.). Viziune de ansamblu, uneori – vizionarism. Adesea, capacitati extrasenzoriale ori interes pentru mistere, ocultism. Orgoliu, tendinte mitomane.

 

Fecioara (16h50-19h30*)
Contradictii intre: intuitie si logica, iluzie si luciditate, haos si ordine, simtire si ratiune. Se exprima excelent prin arta sau prin devotament pentru necajiti si suferinzi, animale sau mediu. Instabilitate. Adesea, mai multe mariaje

 

Balanta (19h30-22h05*)
Charisma, priza la sexul opus. Sentimentalism, sete de tandrete. Deziluzii amoroase in tinerete, caci idealizeaza si alege gresit. Inteligenta, gust artistic. Dans. Doreste armonie, eleganta si confort. Uneori – nehotarare, compromis.

 

Scorpion (22h05-00h45*)
Personalitate complexa si fascinanta. Talente diverse, maxima creativitate. Secrete. Atractie pentru mister, explorare, experiment, aventura. Sexualitate puternica. Instincte sigure, pe care trebuie sa le asculte. Intuitie, premonitie.

 

Sagetator (00h45-03h10*)
Energie, idei vaste, planuri ample. Optimism, umor. Interes pentru cultura, filozofie, religie. Spirit de aventura, dragoste pentru calatorii. Uneori, lipsa de masura, situatii care scapa de sub control. Doua sau mai multe uniuni

 

Capricorn (03h10-05h05*)
Fire puternica si responsabila. Suflet tandru, dincolo de raceala aparenta. Gust pentru placeri, dincolo de tendintele moraliste. Umor. Diplomatie. Spirit de dreptate, atractie pentru politica. Adesea, complicatii sentimentale.

 

Varsator (05h05-06h25*)
Energie, vointa, independenta. Umanitarism, activism. Se poate dedica luptei pentru o cauza. Ingeniozitate. Interes pentru subiecte rare, originale, misterioase, oculte. Schimbari frecvente in viata. Tendinte utopice

 

Pesti (06h25-07h30*)
Senzatie, perceptie, impresie. Receptivitate, empatie, compasiune. Sensibilitate, romantism. Simt artistic, creativitate. Intuitie, poate chiar abilitati extrasenzoriale. Greu de „prins“, de cunoscut. Tendinta de a evada din real

 

Nota: * Intervalul in care se afla ora de nastere. Daca esti nascuta intre 1933 si 1942 sau dupa 1979, scade o ora din ora de nastere, conform orarului de vara. Intervalele sunt orientative.

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Ascendentul zodiacal