Ascendentul celor din Capricorn

Capricorn cu ascendent in:
 
Berbec (11h20-12h25*)
Multa ambitie, curaj, initiativa. Reusita. Fire contradictorie, la care intelepciunea alterneaza cu impulsivitatea. Pasiuni puternice, dar discrete. Rezistenta fizica de exceptie. Dragoste pentru casa.

 

Taur (12h25-13h45*)
Prudenta, tenacitate, rabdare. Isi atinge intotdeauna obiectivele. Atasamente durabile. Simt practic dezvoltat, planificare. Mare nevoie de siguranta. Orientare masiva catre materie, catre tezaurizare. Incapatanare.

 

Gemeni(13h45-15h35*)
Spirit complex, deopotriva matur si tineresc, disciplinat si jucaus, serios si frivol. Tactica si strategie. Inteligenta rapida, creativa, analitica, sintetica. Abilitati in comunicare. Umor. Doua sau mai multe uniuni de durata.

 

Rac (15h35-18h00*)
Rezistenta psihica deosebita, camuflata sub o aparenta fragila. Ambitie. Mare nevoie de afectiune si siguranta. Sentimente profunde, framantate. Adesea, casatorie tardiva. Gandeste mai mult la trecut si viitor decat la prezent.

 

Leu(18h00-20h40*)
Personalitate puternica. Multa ambitie sociala, nevoie de apreciere si de prestigiu. Straluceste si stie sa se puna in valoare. Mobilizare, organizare, multa munca, adesea – talent. Perfectionism. Creeaza amplu, consistent si durabil.

 

Fecioara (20h40-23h15*)
Discretie. Posibile inhibitii, complexe, secrete. Luciditate, ratiune, eficienta. Spirit analitic si strategic. Responsabilitate, constiinciozitate, disciplina, munca. Adesea face cariera. Obiective ambitioase, pe termen lung. Exigenta.

 

Balanta (23h15-01h55*)
Diplomatie, farmec, dar si foarte multa hotarare. Alternanta retragere-sociabilitate. Mare nevoie de caldura, familie si, mai ales, de convietuire in cuplu. Gust, stil, rafinament, elitism. Apreciaza calitatea si autenticitatea.

 

Scorpion (01h55-04h35*)
Personalitate puternica. Integritate, intransigenta, multa vointa. Ajunge unde doreste, oricat de mult i-ar lua. Rezistenta la efort, sange rece in situatii critice. Pasiuni puternice camuflate sub o atitudine rezervata. Secrete.

 

Sagetator (04h35-07h00*)
Concentrare si amploare, conservatorism si emancipare. Vitalitate, optimism. Contradictie intre asumarea de responsabilitati si tentatia libertatii. Dragoste pentru calatorii. Doua sau mai multe uniuni de durata.

 

Capricorn (07h00-08h50*)
Seriozitate, profunzime, concentrare, eficienta. Ambitie, orgoliu. Autocontrol admirabil. Interior: framantari, inhibitii, anxietati. Pareaza prin umor. Adesea, copilarie sau tinerete incercata. Situatia se imbunatateste cu varsta.

 

Varsator (08h50-10h10*)
Altruism, simtul misiunii colective. Inteligenta, inventivitate, talent. Personalitate excentrica, greu de cunoscut sau de abordat, in ciuda aparentei amabilitati. Uneori, viata privata secreta, punctata de viciu sau dependente.

 

Pesti (10h10-11h20*)
Intuitie, creativitate. Trebuie sa-si descopere vocatia si sa o urmeze. Doar asa, rigurosul Capricorn poate exploata resursele pisceene bogate, dar haotice. Prietenie, compasiune, sentiment. Are nevoie de a-si crea propriul univers.

 

Nota: * Intervalul in care se afla ora de nastere. Daca esti nascuta intre 1933 si 1942 sau dupa 1979, scade o ora din ora de nastere, conform orarului de vara. Intervalele sunt orientative.

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Ascendentul zodiacal