Ascendentul celor din Berbec

Semn de foc, patronat de planeta Marte. Culori: rosu. Piatra pretioasa: rubin, granat. Parfum: mirt, bergamota.

Berbec cu Ascendent in…
 
Berbec (05h25-06h30*)
Structura puternica. Actioneaza si reactioneaza cu impulsivitate. Știe sa lupte, sa se afirme. Orgoliu, egocentrism. Pozitia lui Marte in horoscopul personal este esentiala.

 

Taur (06h30-07h50*)
Personalitate viguroasa, cu multa putere de munca si mare capacitate de realizare a telurilor. Vitalitate, pasiune. Interese artistice, aptitudini manageriale. Incapatanare; uneori, idei fixe.

 

Gemeni(07h50-09h45*)
Spirit tineresc. Vivacitate, inteligenta, curiozitate, comunicare. Iubeste viteza, miscarea, schimbarea. Simtul oportunitatii si al improvizarii. Nervozitate, instabilitate, toane, dispersarea energiilor. Posibil, doua uniuni.

 

Rac (09h45-12h05*)
Temperament complex, framantat intre tendintele temerare si nevoia de siguranta. Prospetime, aer copilaros. Viata interioara bogata. Romantism, sensibilitate, imaginatie, gusturi artistice. Dragoste pentru casa si familie.

 

Leu(12h05-14h45*)
Forta si magnetism. Energie, curaj, autoritate. Ambitie care tinteste un ideal, o cauza. Cauta gloria, prestigiul. Generozitate, loialitate, onoare. Pasiuni arzatoare, aventura. Combinatie foarte masculina, dificila pentru o femeie.

 

Fecioara (14h45-17h25*)
Combinatie contradictorie. Oscileaza intre nevoia de afirmare, pe de-o parte, si inhibitii, pe de alta. Natura dubla, actiuni inegale, ezitante. Nervozitate. Simt practic, logica, indemanare. Cauta siguranta in acumularile materiale.

 

Balanta (17h25-20h00*)
Multa independenta si, concomitent, o continua necesitate de a interactiona si de a actiona cu ceilalti. Afectivitate, sensibilitate, gust artistic. Romantism si pasiune. Iubirea, casnicia si colaborarile au impact asupra vietii.

 

Scorpion (20h00-22h35*)
Forta, concentrare, ambitie, tarie de caracter si o enorma putere de actiune. Sange rece, instinct si decizie rapida in situatii critice; nevoie de adrenalina, de testare a limitelor. Sub aparenta aspra, ascunde foarte multa pasiune.

 

Sagetator (22h35-01h05*)
Energie, optimism, incredere in fortele proprii. Aspiratii ample, proiecte de anvergura. Spirit de pionier. Gust pentru risc. Independenta, libertate, generozitate. Calatorii, legaturi cu strainatatea. Doua sau mai multe uniuni.

 

Capricorn (01h05-03h00*)
Dificil de cunoscut. Ambitie si perseverenta. Vointa. Remarcabila rezistenta si putere de munca. Caracter dintr-o bucata, cu principii ferme, care nu suporta mediocritatea sau compromisul. De aici, posibile tendinte fanatice.

 

Varsator (03h00-04h20*)
Fire indrazneata si provocatoare, care nu se teme sa socheze. Spirit rebel. Independenta, ingeniozitate, originalitate, deschidere catre nou. Entuziasm, optimism, idealism, umanitarism. Are nevoie de un tel nobil.

 

Pesti (04h20-05h25*)
Personalitate complexa, realizatoare si visatoare, oarecum misterioasa. Mult mai multa sensibilitate decat lasa sa se vada. Emotie, sentiment, intuitie. Daruire de sine. Viziune globala, care transcende frontierele rationalului.

 

Nota: * Intervalul in care se afla ora de nastere. Daca esti nascuta intre 1933 si 1942 sau dupa 1979, scade o ora din ora de nastere, conform orarului de vara. Intervalele sunt orientative.

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Ascendentul zodiacal