Ardei iute umplut în stil mexican

Pe lângă faptul că sunt tare gustoase, preparatele mexicane chiar prind tot mai mult teren. Și, să nu uităm, pe vremuri reci ne ajută să ne încălzim. Cum faci ardeiul iute umplut:

ardei-iute-umplut

  • 12 bucați • Gata în 10 min • 101 calorii per porție • 7,5 g grasimi

INGREDIENTE

■ 100 g crema de brânza de vaci

■ 50 g cașcaval, razuit

■ Zeama de la ½ lamâie

■ 6 buc ardei iute, taiat în doua și curațat de semințe

■ 2 linguri faina

■ 1 ou, batut

■ 60 g pesmet

■ 2 linguri ulei

■ ½ lingurițe boia

MOD DE PREPARARE

1 Combina brânza de vaci, cașcavalul și zeama de lamâie. Umple ardeiul cu amestecul și niveleaza suprafața. Da prin faina, apoi prin ou și apoi prin pesmet combinat cu boia.

2 Încinge uleiul și prajește 1-2 min pe fiecare parte pâna când se rumenește. Servește fierbinte.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne