Ardei gras cu mozzarella, rosii si ansoa

Serveste-i neaparat cu felii de salata verde si paine proaspata, crocanta!

4 portii
Timp de pregatit: 5 min.
Timp de gatit: 30 min.
252 calorii, 17 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 4 ardei grasi rosii, taiati jumatati si fara seminte
  • 2 linguri ulei de masline
  • 8 rosii prunisoare, taiate
  • 50 g ansoa in ulei, scurse si tocate
  • 50 g masline negre, tocate
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 150 g mozzarella, taiata cuburi
  • 50 g frunze de salata

Mod de preparare:

1 Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Asaza ardeii intr-o tava, stropeste-i cu ulei si potriveste de sare sare si piper. Da la cuptor pana cand se inmoaie si se ard usor pe margini.
2 Amesteca rosiile, ansoa, maslinele si usturoiul si presara piper negru macinat. Imparte amestecul pe jumatatile de ardei, presara cuburile de mozzarella si da la cuptor alte 10 minute.

Pont Daca nu-ti place ansoa, poti sa renunti la acest ingredient, marind in schimb cantitatea de masline.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu peste