Aloo gobi saag cu cartofi, conopida si spanac

Aloo gobi saag
Fierbe 500 g cartofi, curatati de coaja si taiati cuburi de 2 cm, in apa cu sare 8-10 minute, pana cand se patrund. In ultimele 5 minute, adauga 500 g conopida desfacuta in buchete mici. Scurge de apa. Intre timp, unge un vas cu ulei si prajeste 5 minute 1 ceapa, tocata marunt, cateva fire de patrunjel, tocat, si 1 lingurita fenicul, zdrobit.

Adauga apoi 2 catei de usturoi, zdrobiti, si 1⁄2 lingurita turmeric si amesteca 1 minut. Adauga 400 g spanac si tine pe foc inca 5 minute, pana cand se inmoaie.

Adauga cartofii si conopida si prajeste 3-4 minute.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate in stil oriental