Acadele de chec pentru petrecere

acadele de chec

20 de bucăți gata în 30 minute + timp de întărire, 188 calorii per porție, 9 g grăsimi

Ingrediente pentru acadele

– 300 g chec de cumpărat

– 175 g glazură

– 200 g ciocolată albă topită

Ingrediente pentru ornat

– 100 g ciocolată amăruie

– 100 g ciocolată cu lapte

– Ornamente – filamente, steluțe

Cum prepari acadelele de chec

Mărunțește checul și combină cu glazura de unt sau cu ciocolata albă topită până când compoziția se poate modela.

Porționează compoziția în 20 de părți mici și modelează în sfere. Așază-le în tava tapetată cu hârtie de copt.

Topește ciocolata la bain marie în boluri separate. Înmoaie fiecare bețișor în ciocolată și înfige în fiecare sferă. Așază-le în tavă și lasă-le să se întărească.

Înmoaie apoi fiecare acadea în ciocolată cu o mișcare rotundă, ca să se ungă uniform. Apoi trece-le prin ornamentele alese după preferință, pune-le într-un borcan și lasă-le să se întărească 30 de minute. Apoi le poți servi.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar